Здравейте, скъпи Дарители!

Казвам се Жени и съм близка на Райна! Ще ви пресъздам буквално какво ми разказа Райна за малката Пети и коварната болест, която я е сполетяла - остра лимфобластна левкемия. Надявам се, че заедно ще ги подкрепим в трудната битка, която ги очаква:

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

"Ще ти разкажа как започна всичко с моята дъщеря Петранка - един ден просто се събудихме и коляното ѝ беше поддуто и много я болеше. Тя е малко дете на 4 годинки и помислихме, че просто се е ударила някъде. За съжаление тази болка не отшумяваше. След около 3 седмици се надуха и очите ѝ и постоянно сълзяха. Бързо след това се подду цялото ѝ лице и шията ѝ.

Изключително много се притеснихме и започнахме да ходим на лекар. Първо отидохме при очен лекар, който ни каза, че вероятно има някаква алергия. За съжаление това не беше алергия и ние усещахме това. Започнахме да четем в интернет на какво се дължи поддуването на лимфните възли. Разпознахме симптомите като четяхме за тежкото раково заболяване - левкемия...

Помня много добре деня - беше събота. Тръгнахме по спешност за Бургас, за да я прегледат лекари, които ни бяха препоръчани от наши познати. Веднага лекарите разбраха, че нещо не е добре, казаха, че има възпалени органи - увеличен далак, черен дроб и тогава ни задържаха в болницата до понеделник, когато щяха да ѝ направят подробни изследвания.

Дамян, 7-годишен, се бори с аутизъм, а ние можем да му помогнем

След няколко дни ни съобщиха, че детето ни има остра лимфобластна левкемия... това беше най-ужасния момент в живота ми... Не мога да ви опиша как се почувствах като майка... Петранка е второто ми дете, което се сблъсква с тежко заболяване - сестричката ѝ страда от детска церебрална парализа..

Не знам какво да правя - първото нещо, което ми дойде, е да търся спасение в доказана болница, в която има излекувани и други пациенти от тази страшна болест. Така тръгнахме и от няколко дни сме в болница Мемориал - Турция. На ден престоя ни е около 1000 евро, а лечението се очертава да е няколко месеца."

Да помогнем на една майка да се спаси

Моля ви, скъпи Дарители, нека подкрепим Петранка и майка ѝ в тежката борба! Вярвам, че ще успее!

enlightenedМоже да дарите с карта,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/…/zaedno-za-petranka-sreshtu…
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG62BUIN95611000712503
BIC: BUINBGS
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Петранка Георгиева Георгиева
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share