Здравейте мили хора, 

казвам се Александра и съм дъщеря на Емилия. Обръщам се към вас в търсене на подкрепа и помощ за спасяването на моята прекрасна майка, тя е на 48 години от град Свищов.

Предлагат по-висока еднократна помощ при раждане

До този момент се стигна след дълго обикаляне по различни доктори в страната, в опит да се разберем срещу какво трябва да се бори. Майка ми вече не разполага с такова време и лечение трябва да се предприеме незабавно. Болките се увеличават с всеки изминал ден. Специалистите в България откриха огнище на плоскоклетъчен карцином като следствие от рак на маточната шийка от предишно лечение от преди три години, който смятахме за победен, както и я уверяваха през цялото време. Процесът е доста напреднал с обхващане на опашната кост и причинява вторични злокачествени новообразувания в дебело черво, черен дроб, налично е и огнище в лявата гърда. 

Възможностите за терапия в България са твърде ограничени и в най-прав текст бяхме посъветвани да търсим помощ другаде. 

Надеждата ни в момента е лечение в Турция. В момента предстоят да бъдат направени още изследвания и прегледи при онколог, онкохирург в болница Медикал Парк Коджаели.

В екстремните горещини спасиха бебенце, заключено в кола

Силно се надявам прогнозите там да са по-добри! Надявам се и на Вашата помощ за скъпоструващото и животоспасяващо лечение! Благодаря на всеки откликнал!

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/…/pomosht-v-borbata-s-raka-za…
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG31BUIN95611000706950   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Емилия Иванова Алексиева
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share