Благотворителността има място и в най-съкровените мигове. Това доказват с примера си Памела и Дамян Къневи. Преди няколко месеца двойката сключва брак, като приканва гостите на сватбата вместо да им поднасят цветя, да дарят заделената сума за Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция в Габрово

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Поставят дарителска кутия, а по време на тържеството представят видео съобщение на директора на центъра – Рени Николова, която запознава присъстващите с дейностите на социалната услуга. Така събират над 2000 лв., с които закупуват консумативи за центъра. 

За благородната постъпка те получиха Благодарствена грамота от областния управител на област Габрово. 

Младото семейство гостува в Областна администрация-Габрово и се срещна с Мария Башева, заместник областнитя управител Даниела Маринова и главният експерт Михаела Стоянова. 

Неонатологията в Кърджали получи ценно дарение

„Поздравявам Ви за големите сърца, които имате, за мъдростта и щедростта. Има една мисъл на Карло Колоди, че ръка, която дава, не обеднява, а сърце, което обича, не остарява. Убедена съм, че животът Ви ще е богат на добрини и позитивна енергия, която Вие ще отдавате и ще се връща към Вас“, изрази признателност областният управител. 

„Всеки трябва да допринася за промяната на средата. Също така искахме да подпомогнем една група от обществото, която сякаш остава в периферията на благотворителните кампании“, сподели Памела. „Надяваме се повече хора да открият своята кауза и да работят за нея“, добави Дамян. 

Източник и снимки: https://www.gabrovonews.bg/