Дарик основава частен клуб “qd9” — платформа за хора с креативни идеи в развитие. “qd9” е името на нова платформа за обмяна на идеи, промяна на процеси, менторство на млади социални иноватори и организиране на нов тип събития, създадена от Дарик радио.

EVN – когато работата може да бъде вдъхновeние и кауза

Идеята на платформата, изградена на принципа на социален клуб, е да събере на едно място хора, които имат потенциала да движат обществото ни напред. Доказани експерти, които да изграждат среда за реализация на креативни предприемчиви идеи и проекти.

Николай Неков: Връзката между човека и природата е двупосочна – трябва да бъде уважавана и пазена

“Нашият първоначален замисъл е да подпомогнем създаването на среда от хора с идеи, които да имат възможност да срещат както свои единомишленици, така и вече утвърдени предприемачи и обществени личности,” казва изпълнителният директор на Дарик Христо Христов.

Във вашия дом: 62 токсични химикала, скрити в почистващите продукти

Първите членове в клуб “qd9” ще бъдат поканени от екипа на Дарик радио. “Амбицията ни е да помогнем на хората с идеи да имат достъп до повече възможности за реализация на мечтите си в България. Дълг е на Дарик като частна национална медия да акцентира повече върху възможностите за реализация на смелите идеи. Ще работим усилено върху изграждане на една общност от смислени и прогресивни хора,” споделя програмния директор Константин Вълков.

Каква е предистория на идеята, какво предстои и кои са бъдещите членове на клуба - научете ТУК