Дете на 2 години избяга от детска градина "Иглика" в Бургас. Днес то за първи път е посетило градината, а случайна жена го намерила отпред. Това става ясно от публикация в социалните мрежи, съобщават от bTV.

Може ли детето ни да бъде богато

Жената твърди, че е вървяла пред градината и видяла момиченцето да плаче. Била уплашена и треперила. След това жената върнала детето на госпожите.

В Плевен увеличиха размера на еднократните помощи за новородено

Директорката на детска градина Стоянка Атанасова каза пред обществената телевизия, че не е ясно дали малкото момиченце наистина е излязло извън двора на градината. По думите ѝ служителят не е заключил вратата, при което детето е успяло да излезе навън.

Детските надбавки - всичко, което е важно да знаем

В същото време входната врата на детската градина вече е била отключена, защото децата са били прибрани вътре. Директорката допълни още, че не е била уведомена от своя служител за инцидента. Всичко се е случило в рамките на около 5 минути, разказа директорката.

Първи снимки на внучката на Деси Слава

Тя е категорична, че от утре отговорният служител няма да бъде на работа в детската градина.

"Грешката, която колежката е допуснала, е, че влизайки в павилиона, е трябвало да заключи входната врата, която е ПВЦ", обясни директорката Стоянка Атанасова.

Защо е важно да следим витамин Д по време на бременност?

Според директорката майката на детето заявила, че то има навика да излиза извън двора и на къщата, където живеели.

Източник: btvnovinite.bg