"Пет бебенца се родиха в новогодишната нощ в болница „Надежда“. Първото бебе за 2022 г. е момиченце. Първия ден на новата година започва с добър знак и отлична статистика за изминалата 2021 г.", споделиха от болницата за женско здраве, допълвайки:

"В празничната  нощ на 31 декември срещу 1 януари тук проплакаха 5 бебенца. Първото бебе на „Надежда“ за 2022 г. е момиченце и носи красивото име Жаклин. Жаклин се ражда в 00:40 ч. на 1 януари  чрез спешно Цезарово сечение  при екип в състав д-р Мирослава Генадиева, д-р Веска Кайрякова, анестезиолог д-р Байрактарова и акушерка Росица Манева.

Последното родено бебе за 2021 г. на „Надежда“ се казва Чавдар. Момченцето е родено в 22:33 ч. на 31 януари 2021 г. , 3440 гр,  50 см, нормално физиологично раждане. Д-р Генадиева, д-р Бутева и ак. Илияна Илиева са специалистите, в чиито ръце проплаква Чавдар. Той е едно от  2357 -те бебенца, родени в  болница „Надежда“ за изминалата година. От тях 86 са двойките близнаци.

На всички от сърце желаем да са здрави, щастливи, борбени и винаги първи в живота. Благодарим за доверието! За нас е чест! Нека новата 2022 година да е мирна, успешна и изпълнена с много обич и повече детски усмивки!".

Поздравяваме екипа и всички щастливи родители!

Снимки на щастливите майки вижте ТУК