Здравейте, близки приятели и хора с отворени сърца за помощ.

Казвам се Красимира. Към вас се обръщам с огромен зов за помощ. Когато човек е здрав и си мисли, че света е в краката му, не забелязваме дребните неща. Когато ни връхлети болест, се радваме и на цъфналото цвете и на врабчето в локвата.

В Бургас бебе се роди в линейка в ръцете на фелдшер

От 10 години се боря с болестта на Devik (вид на множествената склероза) - оптикомиелит. Ежегодно правя по няколко пристъпа, придружени с лечение в болница с огромни дози кортикостероиди, като всяка година състоянието ми се влошава все повече и повече. В първите години пристъпите бяха по-редки, но сега зачестиха и се превърнаха в АД.

Аз съм енергичен, позитивен човек, постоянно в движение, а сега съм толкова безпомощна и прикована на легло. Не можеш да се измиеш, облечеш, нахраниш, да се помръднеш в леглото или да отидеш до тоалетна. Ако не беше дъщеря ми с мен, щях да умра.

Фенове на ЦСКА с благотворителен търг в подкрепа на младо момиче

За това сега имам нужда от вашето състрадание и помощ. Тази безпомощност ме е отчаяла, защото в България няма лечение за болестта ми. Свързахме се с клиника Liv Hospital Istanbul в Турция, изпратихме документи и от там получихме оферта за изследвания и консултации, но сумата е непосилна за мен и моето семейство.

За това се обръщам със зов за помощ към вас. Няма значение с колко можете да ми помогнете, аз вярвам, че заедно ще успеем. Вярвам, че ще отворите сърцата си и ще ми помогнете да изживея пълноценно и достойно едни от най-хубавите години, които вярвам, че предстоят, защото имам две прекрасни внучета и те ми дават сили да продължавам да се боря.

Апел за помощ - едно преждевременно родено момиченце да оздравее

Благодаря на всеки, който ще добави парченце от себе си, в убийствения пъзел, който животът ми е отредил.
enlightened Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/badeshte-za-krasi
enlightened “Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG48BUIN95611000714889   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Красимира Кунчева Стамова
????Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/group