,,Пречистватели на въздух за 5 семейни стаи в страната, дари Daikin Bulgaria. Те ще осигурят по-голям комфорт и ще подобрят качеството на въздуха за най-малките пациенти и родителите им им в неонатологичните отделения на Шумен, Пловдив, Стара Загора и ДМСГД – Плевен,, споделят във Фейсбук нашите приятели от Фондация ,,Нашите недоносени деца''. 

Поразителни кадри показват раждането на недоносени близнаци

Уредите са считани за допълнителна мярка в борбата срещу респираторните заболявания, които са много рискови за най-крехките или болни бебета.

С новото дарение, подобряваме още повече условията в някои от семейните стаи, които Фондация “Нашите недоносени деца” е изградила и оборудвала с помощта на дарители и корпоративни партньори през последните години в различни градове в страната.

 

Секциото също е красиво! Появата на бебето е чудо

С тях се стремим да осигурим повече възможности за кърмене, кенгуру-грижи, контакт “кожа-до-кожа” и включване в ежедневните грижи за бебето с подкрепата на медицинския екип. Прилагането на подобни практики е изключително важно и необходимо и според последните препоръки на СЗО за грижа за недоносените бебета