Приятели, щастливи сме да ви поканим отново да се срещнем на живо, да споделим време, емоции и опит и да си тръгнем с усмивка, спокойни и уверени в знанията си за отглеждането на най-ценното - детето. 

Очакваме ви на 10 септември (събота), от 11:00 ч. Мястото ви е познато - да, Bulgaria Mall - уютната конферентна зала на ниво +2 - минава се покрай магазин Hippoland и фризьорски салон Емали. Над коридора, водещ към асансьорите, има указателна табела „Infinity Tower”. Върви се по коридора до достигането на асансьорите. На сензорния екран, в близост до асансьорите, се отбелязва „1” и се качвате с асансьора, който посочи сензорния екран. За пример: "D". 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

В съботния ден ще се срещнем с Мария Евгениева, акушерка. Тя ще бъде наш специален гост и ще ни разкаже подробно как да къпем бебето, представяйки ни един практически и много ценен урок. Съветите ще бъдат много, а информацията, несъмнено, ще бъде полезна! Не пропускайте тази среща. Знаем, че къпането и хигиената на бебето са деликатна тема, за която е от особена важност мама и татко да бъдат подготвени, спокойни и уверени в себе си. 

За всичко важно ще си поговорим, ще видим техники за къпане, ще разберем в детайли за какво е добре да внимаваме що се отнася до бебешката хигиена. Как да къпем момиченце? И как да се грижим за хигиената на момченцата? Въпросите ще са много, отговорите - също. Ще бъдете свободни да питате за всичко, което ви вълнува и притеснява. Нашият гост ще отговори с удоволствие. 

Ще обърнем фокус и на козметиката за мама и бебеСлавина Недялкова ще ни разкаже как да се грижим за кожата си с помощта на Weleda - натурална козметика с естествени съставки. Защо да ѝ се доверим? Предстои да разберем. 

Подготовка за бебето - среща на живо в Bulgaria Mall

На финала - изненади от Weleda и подаръци от Бочко. Разбира се, и много усмивки! Ще се радваме да се срещнем!

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/3ssvuvb4