Приятели, удоволствие е за нас да споделим и да отправим към вас специална покана: НОВА среща на живо предстои! Вълнуваме се още отсега. Заповядайте! 

enlightenedТемата? Кърмене

enlightenedМястото? Уютната конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall 

enlightenedДата и час? 5 ноември (събота), от 11:00 ч. 

Наш специален гост ще бъде Мария Евгениева, акушерка и консултант по кърмене. Как да стартираме успешно и да се справим с първите предизвикателства? Кои са правилните пози? И за какво ни сигнализира болката по време на кърмене? За всичко важно ще си говорим с Мария. Освен че ще сподели своите ценни съвети, тя ще ни представи и практически урок по кърмене.

Забелването при момченцата - разговор на живо с уролог

Ще бъде интересно и полезно - не пропускайте да бъдете с нас. Задайте своите въпроси, говорете за своите притеснения и споделете всичко, което ви тревожи. Ще ви помогнем.

На предстоящата среща ще говорим още и за избора на бебешка козметика. Велина Метева ще ни разкаже за какво е важно да внимаваме и ще ни представи предимствата на Water Wipes

Пътят на родителството е вълнуващ и помощ винаги е нужна. Срещите ни на живо са чудесна възможност родители и специалисти да общуват заедно. Обеменяме опит, споделяме тревоги и търсим отговори на важни въпроси. 

Къпане и хигиена на бебето - практически урок на живо с Мария Евгениева, акушерка

Разбира се, на финала, раздаваме и подаръци. На 5 ноември ви очакват изненади от Water Wipes, ще разиграем и чудесна томбола, която ще зарадва най-големите късметлии с полезни награди. Ще изпратим всеки с подарък, ще раздваме усмивки, положителен заряд и много опит. Бъдете с нас. 

ВИЖ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp