На 3 юни 2023 ще се проведе форум „Спокойни бебета“ в София 

По случай Деня на детето, на 3 юни, в Международно Висше Бизнес Училище, намиращо се на ул. Винсент ван Гог 7, ще се проведе форум „Спокойни бебета“. Събитието е естествено продължение и подобрена версия на познатото на родителите събитие – SlingoFest. Зад организацията на ,,Спокойни бебета‘‘ стоят майки и професионалисти в сферата на женското и детското здраве, кърменето, храненето, бебеносенето, съня, които добре знаят пред какви предизвикателства са изправени родителите след появата на техните наследници.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Целта на Форума е да даде възможност на всички гости да разширят своите познания относно подготовката за появата на бебе в техния дом. Създател на събитието е Ани Събева - консултант по бебеносене, сън и първи грижи за новородено, и собственик на “Slingomania”. Тя, заедно с event агенция „Alternative Advertising“, организират Форума в подкрепа на младите семейства, за да ги направи по-уверени и спокойни в грижите за новороденото им бебе. Защото едни спокойни и уверени родители означават едно щастливо дете!

Форумът е с вход свободен, гостите ще се насладят на богата програма, подготвена от водещи експерти в грижите за новородени и бременни. По време на лекциите в зала различни специалисти ще споделят своите знания и опит относно теми като: “Раждане”; “Възстановяване след раждане”; “Първи грижи за спокойни бебета”; “Кърменето от А до Я”; “Сънят на бебето през 4-тия триместър и как се променя след това”; “Бебеносенето - естествено продължение на бременността”.

Паралелно, посетителите на Форума ще имат възможност да се запознаят с различни полезни брандове в изложбената част, предлагащи разнообразни продукти и услуги както за бебета и бременни жени, така и за млади родители, водещи активен начин на живот. В базара участие ще вземат популярни и утвърдени международни и български марки.

Организаторите са се погрижили за комфорта и спокойствието на родителите и техните по-големи деца. На Форума ще има изградена зона за отдих на открито и детски кът, за да могат семействата да почерпят максимално знания и да се потопят в преживяването, подготвяйки се по най-добрия начин за едно толкова важно събитие като посрещането на новия член в семейството.

СЕМЕЕН ХОРОСКОП

Зад идеята по създаване на този Форум стои Ани Събева – консултант по бебеносене, сън и първи грижи за новородено, и собственик на “Слингомания”създател на програма“Спокойни бебета” и един от организаторите на SlingoFest. Тя споделя следното: “Нашето желание е всеки един настоящ и бъдещ родител да получи подкрепа, подготовка и увереност за различни ситуации, свързани с грижите, съня на новороденото, кърменето и бебеносенето.” и добавя: “Осъзнатото майчинство и бащинство ни мотивират да изграждаме себе си - да питаме, да се учим, да имаме практически опит, да търсим и да намерим правилните умения, превръщащи началото на живота в приключение, което сплотява. Именно това и фактът, че самата аз съм майка на две деца, ме стимулира да създам платформа, в която бъдещите родители да се срещнат със специалисти и други семейства, от които да получат съвети и насоки в грижите за своя малък наследник.”

Из дневника на консултанта по бебеносене

Другият организатор на събитието е Десислава Авджиева - събитиен мениджър с над 20 години опит и собственик на агенция “Алтърнатив Адвъртайзинг”. Тя разказва защо е решила да подкрепи Ани в това начинание: “Като ивент мениджър, през годините съм организирала и съм била част от различни мероприятия, свързани с родителството. Още от самото начало, идеята на Ани за форум “Спокойни бебета” ме вдъхнови и веднага реших да я подкрепим с моя екип. Вярвам, че заедно ще създадем едно наистина стойностно събитие.”

Организаторите канят всички бъдещи и настоящи родители на форум “Спокойни бебета”, който е с напълно безплатен достъп и ще се проведе на 3 юни 2023 година от 9.30 до 17.00 часа в Международно Висше Бизнес Училище.


Повече информация за Форума:
https://www.facebook.com/Spokoinibebeta
https://www.facebook.com/events/900704927904363
www.forum.spokoinibebeta.com
Форма за записване за Форума: http://bit.ly/3JSCGQz

За контакти с медиите:
Десислава Борисова-Кръстева: d.borisova@alternative.bg, 0884 222 902
Събитиен мениджър на Форум “Спокойни бебета”
Светослава Давидова: s.davidova@alternative.bg, 0884 802 806
Събитиен мениджър на Форум “Спокойни бебета”