Новини за малката Криси споделиха от Дари надежда във Фейсбук:

Мили хора, Малко повече от две седмици сме заедно с Криси в болницата. Тя буквално се възстановява за часове от както сме с нея, учи толкова много нови неща, за които не е имала възможност поради влошото й здравословно състояние през последните 6 месеца.

Плащаме до 1000 лева за усулгата 'бащата да присъства на раждането'

Смее се, танцува, бърбори на бебешки. Става все по-активна, сяда сама, пълзи по леглото, въпреки проблема с крачето, който все пак трябва да пазим и над 6-месечното обездвижване. Има частично заздравяване на крака, тоест лазерните терапии са дали ефект.

Молитвите на една майка бяха чути - бебето ѝ получи шанс за живот

Вече не се прилагат, тъй като е възможно само 21 процедури да се направят. Сега остава да чакаме ситуацията с крака и до каква степен ще се възстанови и какъв обем операция ще се наложи, както и за предстоящата биопсия на сърцето, която ще е през септември. Благодарим за възможността да видим усмивката и щастливия й поглед отново!

enlightenedПодкрепете бебе Кристин в борбата й с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-bebe-kristin

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG30BUIN95611000705319

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дареие за Кристин Терзиева

✅“Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.