Първи грижа, бебешка хигиена, време за баня - ключови моменти от първите дни у дома с бебето. Мама и тати търсят помощ. А ние с желание, отговорност и грижа се стараем да им я дадем.

И ето, че подтикнати от това ни желание, на 10 юни се срещнахме отново под покрива на любимата конфертна зала, намираща се в Bulgaria Mall

РАЗГЛЕДАЙ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО

Мария Евгениева, акушерка и консултант по кърмене, бе нашият специален гост. Тя дойде въоръжена с редица приятели в лицето на бебета кукли, ваничка, кърпи за повиване, пелени, дрешки и какво ли още не. И всичко това, защото имаше важната задача да представи пред присъстващите практически урок.  

Стъпка по стъпка, от А до Я - грижи в хигиената, подсушаване, температура на водата, масаж на бебето, грижа за кожата. Не пропуснахме нищо. 

Евгения отговори и на всички въпроси, които вие, нашите гости, отправихте към нея. 

На 10 юни се срещнахме и със Славина Недялкова. Тя ни представи продуктите на Weleda, позволи ни да се докосем до техните богатства и ни убеди, че са правилен и много нежен избор за нашата и за кожата на бебето. От Weleda бяха подотвили и специални подаръци за всички. Томболата също бе с чудесните им продукти. 

Кърмене - практически урок на живо с Мария Евгениева

Благодарим на всички присъстващи - за времето, доверието и желанието да споделят съботния ден с нас. 

До нови срещи, приятели!