Нежният, любящ контакт допринася изключително много за  развитието на бебето. Множество изследвания потвърждават, че всяко докосване има своето специално предназначение. Нежният допир – прегръдка, целувка или погалване – развива силно усещане за сигурност и увереност. Докосването е езикът, чрез който новородените общуват. Не на последно място, важно е да отбележим, че бебетата обичат да бъдат заобиколени от мекота.

Това е причината да препоръчваме специалните мокри кърпички Lara Care с пребиотик и 99% вода. Да, точно така, макар да звучи необичайно, иновацията е факт и работи в името на комфорта на бебешката кожа. Използвайте ги, когато сте навън и е време да почистите деликатната зона и не само. Разбира се, в случай че се намирате у дома, заложете на измиване под течаща вода. И помнете – във всеки напрегнат момент, кърпичките с пребиотик и 99% вода са всъщност ваш приятел и можете да им се доверите без угризения. Знаем – имате въпроси, отговорите ще откриете в следващите редове…

Как се грижи Pre-Biotic за кожата?

Пребиотикът е хранителен източник за „добрата" микрофлора на кожата, по-често известна като „бактерия“. Всички ние имаме собствена микрофлора екосистема - уникална за нас, съставена от „добри" и „лоши" бактерии. Буквално, ние сме покрити от глава до пети с микрофлора. Затова e от изключително значение да се поддържа балансирано ниво на пребиотик. Кожата се поддържа здрава, еластична и мека, има добра защитна бариера и то постоянно. Без нея екосистемата на кожата остава незащитена, което означава, че агресорите на околната среда могат да проникнат по-лесно и да предизвикат поражения и раздразнения.

Създадени за новородени и деца с чувствителна кожа

Бебешки мокри кърпички Lara Care Prebıotic са специално създадени, за да помогнат за изграждането и поддържането на естествения баланс на кожата. Те защитават кожата на бебето и осигуряват естествено овлажняване. Можете спокойно да ги използвате от първия ден на бебето. Подходящи са за употреба върху ръцете, лицето и интимните части на бебето. Благодарение на пребиотичните агенти в съдържанието им се увеличава броят и активността на полезните бактерии върху кожата.

Предимства

Пребиотични, 99% вода, биоразградими, могат да се изхвърлят в тоалетната. Подходящи са за новородени деца и за много чувствителна кожа. Нежни, меки и плътни. 100% целулоза. Не съдържат парфюм. Дерматологично тествани, подходящи още от раждането за чувствителна бебешка кожа, склонна към алергии. Съставът им е без съдържание на парфюми и алкохол (без етанол), както и от биологично разградим материал.

За Lara е изключително важно да предлага качествена грижа за бебешката кожа още от раждането.