Kимбърли е бивша участничка в американски риалити формат за таланти. Преди седмица тя разказа своята емоционална история за раждането на втората й дъщеричка.

За борбата с болката, отчаянието и огорчението

Кимбърли: Преди две години на тази дата бях в клиника за аборти. Страхувах се, смятах че раждането на второто ми дете ще бъде истинско изпитание. Не разбирах шегите на съдбата! Този ден завинаги се запечата в съзнанието ми.  Когато научих, че съм бременна, с изненада и болка трябваше да разбера и нещо друго – мъжът до мен ме лъжеше. Той беше с друга жена.

НЕДОНОСЕНО БЕБЕ СЕ РОДИ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ 

Знаех, че нашата връзка приключва, той нямаше да ме подкрепя и да бъде до мен. През цялото време си повтарях, че няма да мога да се справя сама с две малки деца, чувствах се отхвърлена от целия свят. Плачех. Рисувах черни картини и страшни сюжети в ума си!

Имах час за аборт. Подготвих се, но по-голямата ми дъщеря се разболя и цяла сутрин не беше добре. Все пак успях да тръгна, а по пътя колата ми се развали – закъснях за уговорения час в болницата.

МАМА НА ТРИЗНАЦИ С ИЗУМИТЕЛНИ СНИМКИ ПРЕДИ И СЛЕД 

Продължих да упорствам и избрах нова дата. Влизайки в болницата, когато си давах документите на регистратурата, от портмонето ми падна едно малко календарче, на което пишеше „Не бой се, защото Аз съм с тебе…" ИСАЯ-41:10-14. Явно го бях прибрала в себе си  по време на Коледните или Новогодишните празници. Аз просто разбрах, че това е знак да задържа детето си. Почувствах, че няма нищо случайно.

С бащата на двете ми деца не сме заедно, но моето семейство е зад гърба ми, а аз всеки ден благодаря на Бог, че ме спря да направя аборт! Искам да кажа на всички жени, които са в трудна ситуация, че винаги има надежда. Човек трябва да бъде смел, защото животът обича смелите!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ