Един от най-старите международни празници - 1 юни, се отбелязва вече над 95 г. в повече от 40 държави по целия свят. Повечето от нас свързват празника със сладки лакомства, увеселителни паркове, балони и игри. Днес най-малките се чувстват специални, почти като на рожден ден. Защото освен подаръци получават и вълшебни споделени моменти със семейството.

Ако искате да изненадате детето си и да се забавлявате заедно не само в днешния празничен ден, ето няколко пъстри предложения, които може да откриете в Lidl до края на седмицата:

- Боя за рисуване с пръсти;

- Комплекти за моделиране и квилинг

- Водни пистолети, топки за игра и скачане

А за най-малките си приятели Lupilu e подготвил свежа лятна колекция, която ще бъде налична във всички 107 магазина на веригата от 17-ти юни. Родителите могат да избират от удобни и пъстроцветни тениски (86/92 – 110/116), комплекти бебешки бодита от 100 % био памук, бебешки и детски роклични и клинчета, до бански и блузки в актуалните морски принтове, а разнообразието от модели и цветове следва най-новите тенденции. В комплект или за единична бройка цените са също в „малки размери“, защото варират между 4,99 лв. и 13,99 лв. 

Когато става дума за детски продукти, качеството винаги е основен приоритет за Lidl, затова и всички Lupilu продукти са тествани и сертифицирани от немския изследователски институт за качество Hohenstein. Сертификатът е знак за три важни показателя на текстилните изделия на компанията: неналичие на вредни вещества, съответствие на размерите, обозначени на етикета и физическите качества на дрехата, запазващи функционалната си форма след многократни изпирания, съобразени с указанията на етикета.