На 21 и 22 юни, двудневна конференция събира в София международни специалисти от бюти индустрията.

За кого е предназначено събитието? За всички, които работят в сферата на здравето и красотата: терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Какво ще се случи на 21 юни?  Първият ден от конференцията акцентира върху разнообразни лекции, демонстрации, презентации и обучителни класове. Те ще запознаят аудиторията с ефикасни практики, които биха могли да бъдат приложени веднага след събитието. На 21 ЮНИ основен гост-лектор ще бъде проф. д-р Пиер Антонио Бачи, който ще сподели своя богат опит, отнасящ се до грижата за тялото, проблемите с целулита и антиейдж процедурите за лице. Постителите ще имат възможността да се срещнат и с други лектори. Лекционната част на програмата ще завърши с д-р Шарбел Аби Шахин, председател на Белгийския институт по ендобиогенна медицина. Той ще сподели информация за процеса на стареене от гледната точка на ендобиогенната медицина.

Ще има ли изненади? В края на първия ден ще се проведе специална галавечеря, на която гостите ще имат възможност да се откъснат от рутината на забързаното ежедневие, да се забавляват в компанията на певицата Веси Бонева и да създават нови контакти.

Какво ви очаква на 22 юни? През втория ден от конференцията гостите ще бъдат в компанията на Антъни Уитакър - лектор и мотиватор, който преподава и помага на хората да успяват в сферата на красотата в над 40 държави с конкретни практически стъпки. Неговите лекции ще бъдат посветени изцяло на отделните аспекти, от които зависи постигането на високи резултати в бюти индустрията. Благодарение на тях аудиторията ще придобие важни знания за развитието и утвърждаването на своя бизнес.

Повече информация за предстоящото събитие ще откриете ТУК и ТУК