Нямаше как да не споделим с вас тези кадри. Да, може би не ги виждате за първи път, но всеки поглед към тях събужда нови емоции, нови мисли, нови трепети.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Майката на тази снимка е диагностицирана с рак на гърдата трети стадий, когато е в средата на бременността. Налага се едната ѝ гърда да бъде отстранена, а след това жената е подложена на химиотерапия (докато все още износва бебето си). В 36-а седмица от бременността на смелата майка, лекарите взели решение да се предизвика раждането на рожбата ѝ, за да продължат да я лекуват.  

Ражда се момче. Засуква от гърдата на майка си без помощ, успява да разчувства хората, които стават свидетели на тази сцена, но и не само тях.
Вас също, нали? Кърменето е специалната връзка, която всяка майка има с детето си, това е началото на отношенията им. Безкрайно красива гледка!

За пореден път си даваме сметка, че да бъдеш майка е призвание, чудо, късмет и привилегия. Това е най-голямото благословение за една жена!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Жена с карцином на гърдата роди здраво момиченце

На тази прекрасна дама пожелаваме сили, вяра и успех на финала. Битката е жестока, но надежда винаги има. Това малко бебе е символ на светлината, която блещука в края на тунела.

Нека не забравяме и жените в България, които преминават през това изпитание на духа. Събуждат се след операция и разбират, че вече част от тях липсва – наложило се е лекарите да действат бързо… Диагнозата е ясна.
Сълзите в очите на тези жени са явни, парещи, а страхът, който се е загнездил в тях – безмилостен. Благодарни са, че са живи, но сякаш никога повече няма да бъдат същите…

Хората до тях, близките и семействата им, трябва да ги подкрепят и да им даряват  много любов. 

На всички тези жени ­– млади, стари, семейни, необвързани, с деца или без, ние също даваме цялата си любов и вярваме, че те МОГАТ!

Източник: Pregnancy Corner