Чудеса се случват, важно е само да не спираме да вярваме в тях. Историите, които го доказват, са много. Днес ви споделяме още една от тях. Открихме я на фейсбук страницата на Донорството е живот / Майки за донорството.

Ето какво гласи публикацията им там:

"От 2012 година Марияна и Борислав са заедно и от тогава мечтаят за деца. Срещнахме се с тях миналата година, когато тяхното писмо беше едно от късметлийските в Програма Темпус. 

Програма Темпус на фондация “Майки за донорството” и “Темпус Линк” подари финансова помощ на 20 семейства. Ангажимент на фондацията е и да намираме добрите хора, които са готови да помогнат, чрез донорство. Щастливи сме да споделим по правилата на каузата ни, че Марияна и Борислав вече са в очакване на рожба. Благодарим на вълшебната жена, която откликна на призивите ни за помощ и донорство. Мило семейство, желаем усмивки, лека бременност и тръпнем в очакване на големия щастлив финал. 

Всеки, който се нуждае от помощ или пък иска да помогне, нека ни пише.
Ще бъдем заедно за успех!"

В писмото на двамата има надежда, молба, желание, вяра: "...нашата мечта за бебе ще бъде реална, само чрез дарена яйцеклетка. След всички опити досега, инвитро процедурата е непосилна за нас. Не губим вяра, че чудото ще се случи и при нас с помощта на ангел – дарител на яйцеклетка и програма „Темпус“."

Роди се Цветелина с подкрепата на Майки за донорството

Марияна и Борислав са потърсили за помощ фондация „Майки за донорството“, Програма „Темпус“ им помога с 5000 лева за инвитро процедура. Намира се жена, готова да дари яйцеклетки, и ето - днес чудото е живо и расте в коремчето на бъдещата Мама. 

Истории като тази са вдъхновение. Екипът ни желае щастие на семейството! А на фондация „Майки за донорството“ искаме да кажем: "каузата ви е любов, продължавайте да споделяте със света пътя до сбъдването на мечтата - смисъл има и то голям!" 

Източник и снимки: фейсбук Донорството е живот / Майки за донорството