Често появата на бебе отнема години. С надежда бъдещите родители чакат чудото да се случи, двете чертички да оживеят, но следват неуспех след неуспех. Трудно е, болката е голяма. Силната вяра, подкрепата, подадената ръка, помощта на хората около теб и доброто, на което ставаш свидетел ден след ден - всичко това те крепи. Не рухваш, а се изправяш отново и отново - по-силен от всеки друг път. Не губиш надежда и ето, една мечта се сбъдва - едно бебе пътува към теб. Толкова е красиво. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Екипът на Донорството е живот / Майки за донорството се похвали за своята нова победа и голямата награда - дете. Ето какво споделиха в страницата си във фейсбук:

"С Асенка и Мариян ви запознахме в началото на декември 2021-ва. След 6 години опити за бебе без успех, те се нуждаеха от нашата помощ. 

С благотворителнияа базар на „Майки за донорството“ по време на Дни на донорството 2021 и на страницата ни във фейсбук, успяхме да съберем средства за тяхната ин витро процедура. 

Стартирахме и стъпка по стъпка вървим по пътя към успеха. 

Ася и Мариян очакват бебе!  

Днес е денят, съгласно правилата на фондацията, в който ви споделяме тази прекрасна новина. 

Те са едно от семействата на фондация „Майки за донорстото“, които в момента очакват бебе.

Щастливи сме, хора! Радвайте се с тях и с нас. 

Желаем лека бременност до финала, леко раждане и дом огласен от детски смях."

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Няма какво да добавим, желаем още безброй подобни новини - щастливи, усмихнати, слънчеви, топли и светли! Нека ги има - днес, утре, сега, след малко, после, постоянно! 

Източник и снимки: FB Донорството е живот / Майки за донорството