Днес цяла Европа съзнава, че е в демографска криза, която се определя от специфичните социално- икономически условия, репродуктивни нагласи и миграция на населението във всяка страна-членка на ЕС. НИЕ - екипът на ,,9 месеца'', празнуваме всеки нов живот, всяко прекрасно бебе, родено в България! Това е причината да ви представяме истории с щастлив финал.

Да спи ли детето в леглото на родителите?

В настоящата, макар да няма имена на родителите и бебето, повече от ясно е колко огромна е тяхната победа. Дори да не виждаме лицата им, можем да си ги представим. Ето какво разказват от болница Селена...

,,Много пъти сме ви споделяли, че донорите на сперматозоиди сбъдват мечти. С помощта на чудотворците в инвитро клиниката на болница „Селена“ и лекарят, който не се отказва преди да случи усмивката на лицето на пациентите си Д-р Даниел Ставрев, още една 18-годишна мечта вече е реалност. След дългогодишни опити за зачеване и четири инвитро процедури, още едно семейство ще се радва на детския смях в дома си.

Неуморна вяра, силен дух и безгранично доверие към медицинския екип, са съставките, нужни за случването на чудеса. И приятелско рамо, което да ви подкрепя по пътя с емпатия и професионализъм.

Съвети за успешно зачеване и здрава бременност от Айдън Мустафов

Благодарим на донорите на сперматозоиди! Вие сте ключова съставка по пътя към реализирането на живота. Имаме нужда от повече като вас!''