„Ако преди години някой ми беше казал…“ Все повече дами споделят в онлайн пространството, че причината за изчерпаният им яйчников резерв или трудностите около зачеването се дължат на липса на информация по темата.

Абонирайте се за канала на списание „9 месеца“ в YouTube, за да не пропускате новите лекции

Фактите говорят сами: oколо 150 хил. двойки у нас имат репродуктивни проблем, което означава, че около 300 000 души са засегнати. Съгласете се – темата за фертилитета е важна, нещо повече – грижата за здравето, започва от качественото нива на информираност.

Щастливи сме, че в лицето на репродуктивните специалисти от МБАЛ „Надежда“ срещаме съмишленици, които вярват, че е важно да се говори за гореспоменатите проблеми, превенцията и решението им. Бе удоволствие д-р Теодора Тихомира – лекар, помагащ всекидневно на двойки да сбъднат мечтата си за дете, да отговори на едни от най-често задаваните въпроси и да разясни на женската аудитория защо времето е ценно, кои са препоръчителните изследвания, как преминава консултацията и стъпките, както и какво „харесва“ яйцеклетката.

Комбинирахме гореспоменатите полезни съвети с допълнителна информация за прием на подходящи добавки в случай на поликистоза  -- Kistop (състояние, затрудняващо постигането на естествена бременност) – по темата наш гост бе Трендафил Джингаров, мениджър медицински екипи, Magnalabs.

Ако сте пропуснали да гледате лекцията, можете да го направите още сега: