Община Елин Пелин стартира кампания в подкрепа на здравословния начин на живот и за популяризиране на спорта сред децата и възрастните. В тази връзка, в партньорство с Голф клуб „Света София“ - с. Равно поле, започват безплатни уроци по голф.

Момчета от Несебър смайват с постижения по английски език и математика

Те ще се водят от Ивана Симеонова – дългогодишен професионален състезател по този вид спорт. Заниманията ще се провеждат всяка първа и последна сряда на месеца, като за деца от 6 до 16 години ще са от 16:00 ч. до 17:30 ч., а за възрастни – от 18:00 ч. до 19:30 ч. Кампанията стартира официално на 26.07.2023 г. (сряда).

Нови правила при избор на директори в образованието

„Голфът е един от най-старите аристократични спортове, една от най-джентълменските игри и изживяване за ценители. Голфът като всички спортове, следва своя етикет. С нашите партньори сме подготвили брошура и ви препоръчваме да го спазвате, за да се потопите в красотата на спорта“, призовават от община Елин Пелин.

Единственото изискване към участниците в голф тренировките е свързано с облеклото – забранено е носенето на дънки, а голф етикетът изисква дълъг панталон, като за жените може пола, и загащена бяла тениска с яка.

Актьорът Горан Иванов от сериала Братя стана татко

Подробна информация за всичките спортни събития и здравни кампании може да получите на интернет страницата на община Елин Пелин – в секция ЛЯТО 2023.

Източник: https://www.actualno.com/