Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин вече работи с удължено работно време от 8:00 до 20:00 ч., всеки ден - от понеделник до неделя.

В него се осигурява консултативна помощ при всички неотложни състояния, свързани с детските болести от висококвалифицирани специалисти - педиатри, работещи и в Детско отделение на университетска болница „Софиямед“.

Новороденото е тук - съвети за първите дни

„Надяваме се чрез удължаването на работното време на специализирания кабинет за неотложна помощ за деца от 0 до 18г. да бъдем в помощ на родителите, особено в настоящия летен сезон когато чревните и другите вирусни инфекции често засягат децата, както и през предстоящия есенно-зимен сезон, когато децата боледуват по- често“, коментират от екипа на Неотложния кабинет в „Софиямед“.

В кабинета родителите могат да осъществят консултация на своето дете и когато по една или друга причина не могат да го направят при наблюдаващия педиатър или друг специалист.

Възпаления и инфекции при малки деца

„Благодарение на опита и медицинската експертиза на педиатрите, работещи в кабинета, ще осигурим на родителите висококвалифицирана помощ по различни направления в областта на педиатрията“, добавят от „Софиямед“.

Повече информация на тел. 02 465 0003 или +359895 55 5711