Инвитро с донорска яйцеклетка? Какво означава, кога се налага и как се прилага — на тези и други въпроси по темата отговорихме в тази така любопитна лекция.

Важно е жените да бъдат информирани, както и да потърсят помощ на правилното място. Все по-млади момичета изпитват затруднения със зачеването, някои от тях са прибегнали до донорска яйцеклетка и вече са в очакване на рожба, а други не се отказват и успяват със своя.

По тази тема, която касае и репродуктивното здраве, говорихме с д-р Добринка Петрова, акушер-гинеколог, репродуктивен специалист и Владимир Пенчев, координатор на донорските яйцеклетки, маркетинг мениджър от клиника New Life.

Нашите гости разясниха важни подробности относно фертилитета, отправиха специални съвети не само към дамите, но и към уважаемите господа. Екипът на „9 месеца“ винаги се радва да бъде в компанията на лектори, за които няма теми „табу“, защото вярваме, че така наистина помагаме на нашата аудитория.

Може би вече сте гледали уеб предаването и ще се съгласите, че дискусията беше чудесна. В случай че сте го пропуснали обаче – можете да се запознаете със съдържанието още сега: