Преди няколко дни НСИ обяви резултатите от най-новото си проучване, от което стана ясно, че идеалното семейство за българите е с 2 деца. Все повече двойки обаче избират да отглеждат 3 рожби. 

Надя и Валди Събеви са сред многодетните родители. Двойката отглежда 5 дечица. 

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

Валди се занимава с музика, а Надя харесвала нейното звучене и решила да се свърже с него. Той обаче въобще не обърнал внимание на съобщенията ѝ във фейсбук. До момента, в който не се вгледал в нейната снимка. Усетил силно привличане, макар и през дистанцията на екрана. Дори майката на Валди, която до този момент не одобрявала неговите приятелки, останала силно впечатлена от Надя.

И така. Магията се случила. 

Двамата споделят, че още в началото на връзката си са знаели, че искат огромно семейство. Два месеца, след като се запознават, Надя забременява с първото им дете.Женят се тайно. 

Бебе Баян - момче на живота и сбъдната мечта за мама и тати

„Решенията ни за следващо дете идваха естествено. Започнахме да имаме нещо като обсесия, искахме още и още…“

„Нямахме никакви планове, освен че искахме да се развиваме. Занимавам се с музика, а това не е нещо, което осигурява стабилно бъдеще. Просто се движим с живота“, разказва Валди. 

„Искаме да научим децата си да бъдат добри хора и да проявяват уважение. Според нас възпитанието идва от примера, а не от карането. Училището има също много важна роля, то е като втори дом за децата. Учителите имат невероятна роля“, коментира още многодетният баща. 

„Надя е прекрасна домакиня и майка“, допълва той. 

Източник и снимка: https://btvnovinite.bg/