Здравейте! От дълго време исках да ви пиша, но все не ми оставаше време. Днес е един от най-хубавите празници - Благовещение. Сега ще ви разкажа една толкова хубава и вълшебна приказка - моята.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Бях на 27 години, когато забременях. Изобщо не го очаквах. Не бях подготвена. Но как разбрах.. Сънувах моята любима баба, на която съм кръстена. Беше починала твърде рано. Каза ми, че е безкрайно щастлива, че ще става прабаба. А аз само я попитах какво ще е бебето... Тя ме погали и каза: "Това, което сърцето и душата ти желаят най-силно." Беше просто сън,нали? Но нещо ме караше да отида да си купя едно тестче за проверка. Купих си цели 3.Различни марки. Еее, бях бременна! Плаках. От страх, от щастие, от вълнение. Мечтаех да имам момиче. И така и се случи.

Изминаха 4 години и искахме да си имаме още едно дете. Живяхме в Швеция, Испания... Обикаляме света. Но бебе така и не се появи. След още три години решихме със съпруга ми да се върнем в България. След месец отново сънувам баба ми, но този път и дядо ми. Вече те бяха заедно. Казаха ми, че са така щастливи. Баба ми подаде нещо... Беше като вързопче. Дааа, беше малко бебе. Каза ми да бъда щастлива. О да, бях бременна отново. И пак момиченце. Какво щастие. И така, казвам ви, няма по-голямо щастие от това да бъдеш мама.

Минаха още 4 години. За съжаление имам ужасен плексит. И понякога доста ме боли. Та един ден с малката ми дъщеря бяхме в парка. Тя си играеше, а аз се наслаждавах на слънцето и ясното небе. Беше хубаво пролетно време. Гледах към небето и си казах: Оле, Боже омръзна ми от този плексит. Нека спре да ме боли. Готова съм да родя още едно бебе. Хаха! Внимавай, какво си пожелаваш! След месец пак сънувам баба и дядо и всички починали роднини. Тогава дядо извади от едно плетено кошче бебе. И ми каза: Твое е. Ти си го пожела от цялата си душа. Сега тръгвай, момичето ми. И бъди щастлива майка! И така аз отново бях бременна. Лелеее, какво щастие беше за мен. Бях много в началото на бременността си. Даже лекарката ми каза, че е много странно, че съм разбрала толкова рано. Но в началото на третия месец се случва нещо...

Бебетата приемат готови модели на мислене и действие от околната среда

Получих силни контракции. Много ме болеше корема. Отидохме веднага на преглед. Оказа се, че бебето не е било само. Били са две. Но едно едното е решило да не продължи. Тогава се сетих за съня си. В кошчето, в което беше бебето, където дядо ми даде, имаше още едно бебе. Ооо, много тежко го приживях. И все още си го изживявам тайно. Минаха бързо месеците. Тя се роди. За съжаление със секцио. Наложи се с пълна упойка. И пак сънувах дядо. Но този път сънят беше различен. Бях облечена в Бяла рокля, красива... Вървях по една пътека. След мен растяха цвятя. Видях дядо. Исках да го прегърна. Беше седнал до едно дърво и свиреше на акордеон. Казах му, че тук е рай. Много чисто и красиво. А той ме погледна, хвана ми ръката и ми каза: Твоето щастие се роди. Тя има нужда от теб! Обичай я завинаги! Тръгвай, тръгвай! Аз и баба ти ще сме винаги до теб. И... Дядо ме събуди от упойката. Сигурна бях, че нещо се беше случило по време на операцията. Но никой нищо не ми каза.

Забавни кадри на новородени, които ще ви усмихнат

Днес се гордея с това, че имам три момиченца - Ана Кристина, Йохана Кристина и Лусиана Кристина... Всички ме питат защо и трите са с Кристина като втори имена? А аз отговорям, че от благодарност към Бог и сина му Христос! Вярвам в чудесата! Вярвайте в доброто и красота и любовта! Всяка нощ и всяка сутрин благодаря за тези мои безценни съкровища! 

Молете се! Молитвата е чудото! Сякаш от Бог те докосва! Пожелавам на целия ви екип здраве и още много успехи! И винаги да помагате! 

С много обич,

една щастлива мама

mail Историята е част от рубриката ПИСМО В БУТИЛКА