Тази майка остава наистина шокирана, след като ражда близнаци, които са с напълно различни цветове на кожатата. 29-годишната Шантел Броутън твърди, че редовно я питат дали и двете ѝ бебета Айон и Азира са нейни. Те се появяват на бял свят през арпил, а видът им е наистина изненада за родителите. 

След като синът ѝ Айон беше изроден в градската болница в Нотингам със светла кожа и зелени очи, Шантел беше шокирана да роди дъщеря си Азира, която се оказва с много по-тъмен тен и кафяви очи.

РАЗБЕРИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Подобни раждания са толкова редки, експертите по генетика ги оценяват като 1 на милион

Майката Шантел изглежда бяла, но всъщност тя е от смесена раса, тъй като има нигерийски дядо по майчина линия. Таткото пък, Аштън, също на 29 години, е наполовина ямаец, наполовина шотландец.

Шантел е майка и на момиченце, с близнаците децата и става три на брой. Тя разкри, че когато е раждала, бебетата не са били твърде различни едно от друго, но с течение на времето тенът на кожата им изцяло се променил и този на Азира започнал да става все „по-тъмен и по-тъмен“.

Тя казва, че четиримесечните близнаци вече имат „напълно противоположни“ характери, но изглежда, че се разбират добре.

Майката споделя: „Много се радвам, че са такива, каквито са – те са нашето собствено уникално малко семейство."

ИЗПОЛЗВАЙ НАШИЯ КАЛКУЛАТОР И РАЗБЕРИ ПОЛА НА БЕБЕТО

„На всеки няколко седмици приятелите и семейството все още казват, че не могат да повярват."

„Азира е наистина спокойна и самостоятелна, докато Айон иска много повече внимание, непрекъснато бърбори. Азира не го прави много често. Забелязах, че сега наистина се взират един в друг и се усмихват повече. Мисля, че ще останат така. Мисля, че и косите им ще са различни. Азира ще има гъста и къдрава коса, а тази на Айон ще бъде напълно различна."

Шантел разказва, че близнаците ѝ привличат внимание и е сигурна, че много хора си мислят, че те всъщност са от различни бащи. Често я питат дали и двете са нейни. 

„Хората просто спират и казват „о, боже мой“, просто изглеждат напълно различни."

4 спонтанни аборта преди, а сега - 2 двойки близнаци

Разбира се, хората реагират винаги положително, радват се на различните близнаци, споделят мнение, че са красиви. 

Новородени близнаци отказват да спрат да се прегръщат

Шантел и съпругът ѝ са щастливи и благодарни за децата си, каквито и да са те. 

Източник и снимки: https://www.dailymail.co.uk/