Казват, че, най-доброто, което един баща би могъл да направи за детето си, е да обича майка му.

Златка Райкова стана мама за втори път на 37 години

Е, тати Карен, половинката на Златка Райкова, преди броени дни посрещна своята първа рожба и несъмнено вече показва именно тази обич, за която споменаваме по-горе.

Анна Гуркова: Децата са най-добрата инвестиция, която човек може да направи

Проучвания сочат, че нерядко след появата на бебето жените изпитват усещане за неудовлетвореност по отношение на своята значимост. Оказва се, че вниманието, любовта и специалните жестове към тях значително намаляват.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

,,Нормално, е, бебето е на първо място – и за бащата, и за майката‘‘, казват някои родителите в такива моменти, но въпреки това се оказва, че именно подобно отдалечаване е препъни камъчето в семейната комуникация.

Снимката и посланието, споделени на стори в Инстаграм от татко Карен с текст ,,My World'', ни подтикнаха да напомним на всички бъдещи и настоящи татковци, че позитивното, активно и ангажирано участие на бащите в живота на семейството, грижата към майката, уважението и любовта, са фундаменталната основа на взаимоотношения, които ще процъфтяват.

Паническaта атака - нежеланата гостенка на новото време

И съвет към бъдещите майки: След раждането настъпва отново хормонален дисбаланс, който също предизвиква промени в настроението и изостря чувствителността на родилката. За да не попадате отново в капана на потиснатостта, подновете социалните си контакти, поделете домашните задължения с близките, всеки ден се разхождайте и непременно си осигурете лично време.

Източник: Instagram karenhpi