Ето я - чаканата събота е само на крачка разстояние от нас. Нямаме търпение да се видим на Семейния ни Фест - тази събота, в България мол, от 10:30 ч. Ще бъде вълнуващо и с изненади през целия ден - както за малчо, така и за мама и тати! Не пропускайте да се насладите на всичко, което сме ви подготвили. 

Работилници и активности за деца на Семейния ни Фест

Щастливи сме да ви съобщим, че по време на събитието всички желаещи ще могат да измерят БЕЗПЛАТНО нивото на кръвната си захар. На помощ в тази важна мисия идват Contour Plus България и CONTOUR®PLUS ELITE.

Защо е важно да го направите?

Диабетът (или захарната болест) е метаболитно заболяване, което причинява висока кръвна захар. Хормонът инсулин транспортира захарта от кръвта в клетките, за да се съхранява или използва за енергия. Накратко казано - при диабет тялото или не може да произведе достатъчно инсулин, или не може ефективно да използва инсулина, който произвежда. Когато състоянието не се лекува, не са изключени проблеми с нервите, очите, бъбреците и сърцето.  

Все повече деца са предразположени към диабет тип 2

Тревожно е, но е факт, че диабетът засяга все повече българи! По последни данни на Международната федерация за борба с диабета бройката заболели в България е повече от смущаваща - 595 700. Около 40 на сто от тях не знаят, че са носители на болестта, а други 70 - са лошо лекувани. 

⚠️ Ако имате родственик (особено по първа линия) с диабет, ако сте бременна жена или просто сте загрижени за своето здраве, не пропускайте тази възможност и се доверете на специалиста от Phoenix Pharma, който ще ви очаква на място - тази събота, в България мол

Кърменето намалява риска от диабет

О, и това не е всичко! Contour Plus България ще разполагат и със собствен щанд, на който ще можете лично да се запознаете с широката им гама от решения за диабет. Задължително се отбийте през него, за да научите всичко за техните продукти! 

Знаем, че по Коледа е трудно да не опиташ от всичко на масата. Когато си информиран обаче, решението за промяна е лесно. Здравето е най-ценното, което имаме - погрижете се за своето и проследете нивото на кръвната си захар!