Преди няколко месеца известният цигулар Свет Радославов и половинката му Беатрис Минева, известна като Мис Би, обявиха новината, че ще стават родители. В социалните си мрежи двамата публикуваха красива фотосесия, подсказваща, че скоро ще си имат бебе. Бебето вече е тук и татко Свет е изключително щастлив и благодарен на мама Беатрис за появата на Леонардо. 

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

Как разбрахме? За щастливото събитие научихме от самия татко. Свет побърза да сподели радостта със своите последователи в инстаграм и публикува емоционален кадър, в който той и Беатрис държат бебешко краче. Ето и какви думи написа гордият татко: 

"Добре дошла в света, нашата нова радост. Чувството да станеш баща е най-епичното чувство на света! Обещавам ти, че мама и татко ще те обичат безкрайно и ще те учат да бъдеш истински човек!

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Леонардо (Лъв) Радославов 
10-27-22…12:12ч"

Не по-малко трогателни бяха думите на Свет, когато научи, че скоро ще става татко. Припомняме ви какво каза тогава той: "Никога мъжът не е по-"мъж", когато знае, че ще става баща! Като баща не мога да ти обещая, че бих могъл да поправя всичко, но обещавам, че няма да ти се налага да се сблъскваш сам с живота! Мога да се надявам, че това, че съм добър човек, ме удостои с титлата „твоят баща“!"

Поля и Димитър от Един за друг очакват бебче

Екипът ни желае щастие на младите родители, а малкото Лъвче нека расте здраво, безгрижно и закриляно от Господ. 

Източник и снимка: Instagram svetmusic