Здравейте, мили хора!

Бебе Марти няма време и търсим спасението във вашите сърца!

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

На 09.10.2023г. той трябва да навърши една годинка, а вместо да има празненство, тази година трябва да пътува спешно за Турция. Историята започва преди два месеца, когато започна да повръща без видима причина. В последствие започна да става нестабилен и да не може да си стъпва на крачетата. Детето ни, което беше жизнено и весело, се превърна в друго дете. Не беше същото. Вече не си държеше главичката стабилно и не стъпваше на крачетата си. При преглед, личният лекар напипа подуване на фонтанелата и директно ни изпрати в УМБАЛ Пирогов. Още същата вечер му направиха скенер и установиха, че има хидроцефалия.

Миг по-късно чухме и най-тежките думи за един родител, а именно "Детето ви има тумор на малкия мозък, който е с размер 4 см и трябва спешно да се оперира".

Въпреки шока, веднага започнахме да търсим варианти за направата на операция. Открихме надежда в лечебно заведение в Турция, но за съжаление сумата, която трябва да бъде заплатена в най-кратък срок, е непосилна за нас.

Лекари спасиха бебе, родено едва 575 грама

До два дни трябва да заминем, но не губим вяра, че нашето ангелче ще живее.

Не губим вяра, че с вашата подкрепа, ще се пребори с коварното заболяване и ще празнува следващия си рожден ден, а здравето ще бъде най-големият му подарък! 

enlightenedПодкрепете Марти с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-marti
enlightenedБанка: Алианц Банк България
IBAN: BG31BUIN95611000706950
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Мартин Мирославов Христов

  • Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/