На 9-ти май медицински комплекс „Софиямед“, включващ университетска болница и 2 диагностично-консултативни центъра, празнува 11 години от своето основаване. Както винаги досега в името на здравето на пациентите си „Софиямед“ ще отбележи празника с традиционната кампания „Бъдете здрави“ от безплатни прегледи от водещите си специалисти по над 11 медицински направления.

Д-р Теодора Тодорова за промените след раждането и погачата на бебе Изабел

Записването за тях се осъществява онлайн през платформата на Superdoc.bg, на тел.0895 555 444, 02 465 00 00 за прегледи в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул. Г.М.Димитров 16), на тел. 02 465 00 02 за прегледи в БЛОК2 (ул.Димитър Моллов 10) и на тел. 02 465 0003 за прегледи в ДКЦ „Софиямед“-Люлин (бул. Джавахарлал Неру 23).

Ето кои експерти и лектори ще видите във форум-експо (Почти) Всичко за родителството

Прегледите свързани с едни от най-честите социалнозначими заболявания ще се осъществяват по специалностите: акушерство и гинекология, кардиология, съдова хирургия, ушно-носно-гърлени болести, дерматология, ендокринология, обща и лапароскопска хирургия, медицинска онкология, инфекциозни болести, урология, гастроентерология, нефрология, пулмология, детски болести, неврология и детска неврология, ортопедия и детска ортопедия, очни болести и детски очни болести.

Златка Райкова стана мама за втори път на 37 години

„От откриването на комплекса до днес, най-важното за нас остава доверието на пациентите ни и основният приоритет за нас - тяхното здраве. Благодарим на нашите пациенти и партньори, че вече 11 години сме заедно! Желаем Ви здраве“, пожелава екипът на „Софиямед“.

Час за безплатен преглед в БЛОК1 и 2 запишете от тук: https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-11-godini-sofiamed

Час за безплатен преглед в ДКЦ „Софиямед“-Люлин запишете от тук: https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-11-godini-sofiamed-lyulin

*Всеки пациент със записан час е необходимо да регистрира данните си на Централна регистратура преди извършването на прегледа в съответното ДКЦ на „Софиямед“