Вик„Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме победата на най-специалния човек в живота ни – нашата дъщеря Карина. Участието ни в предаването беше едно уникално изживяване за нас, което ще помним и разказваме цял живот. Емоциите, които спечелихме определено ще горят в нас още много дълго време“, коментираха големите победители Виктория и Явор.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

 Партньорите се мобилизираха и в името на детето си, повтаряйки, че за него могат да преминат през всичко, се справиха най-добре в играта. Именно така двойката си извоюва първото място в семейното състезание и със собствени сили успя да спечели 74 348 лева.

53-годишният цигулар Веско Ешкенази стана татко на момиченце

Защо финалното предизвикателство се оказа толкова трудно? То включваше  суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка. Всичко това докато пазят баланс върху подвижна платформа, без да се отделят един от друг за секунда и държейки 15-килограмова чанта.

Видео показва развитието на най-малкото оцеляло бебе в света

Коментарите на зрителите биват различни, някои са силно разочаровани, докато други поздравяват Вики и Явор за силата на духа и издръжливостта им.