Отминаха празниците, които ни изкушаваха с ароматни, калорични и твърде вкусни ястия. Слънцето разпери лъчи и ни предизвика да планираме пътувания, ваканции, почивки. Наред към приятната част за избор на локация върви и големият въпрос, присъщ на всяка жена – какво ще облека там? Един поглед в огледалото е достатъчен, за да си дадем сметка, че сме прекалили (не само с козунаците) с вредните навици. Килограми + подпухналост. Един от големите врагове на красивата фигура и усещането за свежест и комфорт е задържането на вода. Защо на мен, защо сега?! Новият бански никога няма да изглежда така, както сме си представяли, ако не вземем мерки. Но – важно уточнение, на първо място е здравето – излишните течности в организма не са негови приятели. Предлагаме ви 5 златни и изпитани правила в борбата със задържането на вода. Забравете за строгите диети – опасни са! Погрижете се за себе си с разум, любов и внимание. Разбира се, причини за проблема, могат да бъдат стрес, хормони, запек, неправилно хранене. Погледнете общата картина, уверете се, че не пренебрегвате и други симптоми.

Пътят към чудните летни спомени започва тук и сега, ето какво да направите:

1.    Хидратирайте тялото

-    вода, вода и пак – вода. Сега, когато прочетохте това, помислете си… колко чаши вода пиете дневно. Ако ви е лесно да отговорите, значи количеството не е достатъчно. Пиенето на вода може да се превърне в добър навик, бъдете настоятелни към самите себе си, винаги поставяйте кана с вода пред погледа си, включете приложение на телефона, което да ви напомня, че е време за хидратация. В началото няма да бъде лесно, но след 21 дни (толкова време е необходимо да променим стар и наложим нов режим) ще се сещате самостоятелно и най-вече – ще пиете с удоволствие.

2.    Изберете балансирано меню

-    умереното използване на сол в храната – не правете грешката да спирате изцяло солта;
-    включете в менюто си целина, цитрусови плодове, магданоз и консумирайте сезонни плодове и зеленчуци;


-    изключете бялата захар;
-    заредете се с ядки и пълнозърнести храни;
-    сбогувайте се с цигарите.

3.    Движете се!

-    дръжте краката си повдигнати винаги, когато имате възможност;
-    ходете пеша до работа или винаги щом ви се отдаде удобен случай;
-    правете упражнения у дома – рано пиле, рано пее, нали така?;
-    изберете кардио поне веднъж в седмицата;
-    плувайте (факт е, че водата действа ефективно срещу подуването).

4.    Носете дрехи от удобни материи, комфортни кройки

-    изберете органичен памук, лен или коприна;
-    тесните дрехи не са за предпочитане;
-    време е да подарите на краката си комфорт с удобни обувки.

5.    Доверете се на качествен продукт, който да притежава следните свойства:

-    Ефективно извежда излишните течности от организма.
-    Спомага за поддържане на нормално телесно тегло.
-    Благоприятства нормалните метаболитни процеси.
-    Притежава диуретично действие и спомага за отделяне на излишната вода, както и на отпадните продукти от естествения метаболизъм.

Пожелаваме ви успех и препоръчваме да изберете продукта, който спечели доверието на екипа ни: H2OFF на Magnalabs. Защо го харесваме? Съставът е в основата на нашите симпатии. Всички компоненти в него подпомагат естественото изхвърляне на задържаната вода в организма, която се е натрупала в тъканите. Помага за плавното намаляване на теглото, докато токсините, циркулиращи в организма, биват изхвърляни. Научете повече тук: https://mgnlabs.com/h2off