Запозназнайте се с Емилия и Деян. В тяхната история има болка и страдание, но има също надежда и сила на духа. Двамата не позволяват на вярата им да се сломи и не спират да се борят, за да могат днес, в ръцете си, да държат дългочакваната снимка - тази от ехографа, показваща появата на новия живот - една малка точица, която започва своето развитие в коремчето на мама. Да, Емилия и Деян не се отказват и ето, че днес са в трепетно очакване на своята първородна рожба. Те намират нужната им подкрепа, хващат подадената им ръка и чудото оживява, днес Емилия е бременна! Честито, мило семейство!

КАЛКУЛАТОР КРЪВНА ГРУПА

„Здравейте, ние сме семейство Бъчварови от гр. Бургас. Нашите опити за бебе са от пет години. Аз съм Емилия на 38 години, а съпругът ми е Деян на 41 години. Моят яйчников резерв е изчерпан. След всяка пункция нямахме нито една яйцеклетка годна за трансфер. Доста дълго проследявахме възможността за здрава яйцеклетка всеки месец, но така и не стигнахме до успех.

Вече сме в донорската програма, очакваме нашето чудо, независимо от начина и вярваме, че все още имаме шанс за детски смях и игри в дома ни.

Благодарим на „Майки за донорството“ и дарителите, на всички донори на репродуктивен материал!“

Чудесната новина за положително развилата се история на Емилия и Деян научихме от фейсбук страницата на Донорството е живот/Майки за донорството. Ето какво споделиха те:

"През септември 2021 година Емилия и Деян получиха фонансова помощ за ин витро процедура от програма “Темпус” на фондация “Майки за донорството” и “Темпус Линк”.
Разбира следваща задача на “Майки за донорството” беше да намерим и да извървим заедно с Безценната жена - дарител на яйцеклетки пътя на донорството.
Успяхме и продължихме напред за успешна ин витро процедура! 
Да, вече очаквме бебе!" 

Теглото на бебето през първата година след раждането

Чудесно е, че толкова жени даряват яйцеклетки, помощта им наистина сбъдва мечти, ражда щастие, дарява любов. 

Желаем лека бременност на Емилия и сме нетърпеливи да разберем за появата на малкото ангелче. 

Източник и снимки: Донорството е живот/Майки за донорството