Когато си бременна си мислиш за всичко друго, но не и за захранването на вече роденото бебе и онова, което следва. Разбира се, съвсем логично е този момент да изглежда някъде много далеч в бъдещето. Оказва се обаче, че настъпва по-бързо, отколкото сте предполагали. С други думи, ето – напълно неусетно, сякаш за минути, а не месеци, се намирате пред неописуемо трудния избор на детска кухня. 

Как да развием любопитство и интерес към храненето у малкото дете

Дори да изберете да приготвяте храната на своята рожба изцяло у дома, все някога ще се наложи да разчитате за помощ на някой друг, нали (нямаме предвид баба)? Освен това, нека бъдем откровени, задачата всеки ден да предлагаш разнообразни закуска, обяд и вечеря, съобразени с хранителните нужди на детето и неговата възраст е достойна за Олимпийските игри.

Първо – ще чуете безброй препоръки, ще получите непоискани съвети, ще прочетете мнения на двата полюса, а нищо чудно за финал съвсем да се объркате. 

Основни правила при захранването на бебето

Ние знаем защо никак не е лесно да намерите ,,вашата кухня‘‘ и осъзнаваме, че времето на всяка майка е ценно. 

Наистина не си представяме как една уморена (но щастлива) жена отделя часове наред за онлайн разследване на различните детски кухни, търсейки онази, която отговаря на конкретни изисквания. Представяме си обаче, че ако цялата информация е събрана на едно място, животът на цялото семейство ще е по-безоблачен. 

Картинката, свързана с храненето на бебето, поръчването на въпросната храна, усещането, че един огромен ангажимент не тежи на плещите ти, носи истинско удовлетворение, спокойствие и комфорт.

Чували ли сте за Национален Регистър на Детските Кухни? Нашият екип и чу, и прочете, и се вдъхнови от тази велика идея, зад която стоят прекрасни хора.

Всички детски кухни – не само в София, са ни поднесени на тепсия. Нашата задача – и вашата, мили майки, е просто да изберете онази, чието меню, философия и начин на доставка ви пасват отлично. Ако мъничето се мръщи и не одобрява ястията, винаги, само с един клик, сте в позиция да изберете нова детска кухня. 

Как обстановката влияе на бебето по време на хранене

НРДК има една основна мисия на съществуване и тя е значително да улесни живота на майките, давайки усещане за сигурност и стабилност при поръчка на дневно меню за тяхното съкровище.

Разбира се, там – освен лесен достъп за поръчка, ще откриете също любопитна информация за детското хранене, полезни рецепти и не само това… Разберете повече още СЕГА ТУК