Само 1 ден след празника на жената и майката - 9 март, второто издание на форум “Спокойни бебета” 2024 ще приветства всички любознателни родители в Международно Висше Бизнес Училище на ул. Винсент ван Гог 7. Целта на събитието и тази година ще бъде да “разкрие” тайните на спокойните бебета и щастливите родители. За тази жизненоважна мисия организаторите са подготвили целодневна програма, от 9.00 до 17.30 часа и Форумът е с вход свободен. Необходима е само предварителна регистрация за него.

Първото издание на форум Спокойни бебета събра стотици бъдещи и настоящи родители в София

В нея участие ще вземат едни от най-утвърдените специалисти в своята област. Те ще споделят своите съвети и знания по разнообразни теми, които обхващат периода от бременността, през раждането до развитието на детето през първата година. Паралелно с лекционната част от програмата, на 9 март, ще се проведе и изложение, на което ще вземат участие над 20 компании. 

И тази година организаторите на Форума са се погрижили и за семействата с по-големи деца, на които ще бъде предоставена обособена зона за отдих и детски кът. По този начин децата ще имат възможност да се забавляват, докато техните родители разглеждат базара или присъстват на лекциите, за да се информират за грижите, свързани с най-новия член на семейството им.

София се превръща в център на спокойни бебета и щастливи родители

На събитието специално участие ще вземат Веси Бонева и YAVI, които ще представят пред публиката детския музикален албум “Малките” и ще разкажат на гостите как музиката помага за развитието на децата още от пренатална възраст.

Форумът се организира за втора поредна година от Slingomania, с любезното съдействие на на event агенция Алтърнатив Адвъртайзинг. Организаторите канят всички бъдещи и настоящи родители на форум “Спокойни бебета”, който е с напълно безплатен достъп и ще се проведе на 9 март 2024 година от 9.00 до 17.30 часа в Международно Висше Бизнес Училище.

Повече информация за Форума >>> ТУК