Наоми Кембъл шокира света през 2021 г., когато обяви, че има новородена дъщеря, като преди това не беше споделяла, че очаква дете, съобщава METRO. Тази новина предизвика множество въпроси и спекулации относно начина, по който е станала майка.

Наоми Кембъл на 53 години - отново стана майка

През юни 2023 г., когато Наоми беше на 53 години, тя разкри, че има второ дете – син. Така тя отново изненада своите почитатели и медии. Днес дъщеря ѝ е вече на 3 години, а синът ѝ – на една. През годините имаше спекулации дали децата са родени чрез сурогатно майчинство или са осиновени, припомня БГНЕС.

Отново чрез сурогатна майка - Парис Хилтън гушна дъщеричка

В неотдавнашно интервю с The Times, когато моделът беше попитана за майчинството, тя се нарече "самотна майка". На въпроса дали е имала сурогатна майка, тя призна: "Имах". Това потвърждение сложи край на дългогодишните спекулации и даде яснота на феновете и медиите.

В разговор с британския Vogue през февруари 2022 г. Наоми позира с дъщеря си за снимка на корицата и потвърди: "Тя не е осиновена – тя е мое дете". В същото интервю тя разкри, че е пазила в тайна предстоящото раждане на дъщеря си, което обяснява защо новината предизвика толкова голяма изненада.

Да износиш детето на сина си и да станеш сурогатна майка на 56

Кембъл сподели още, че решението да стане майка е било изключително лично и дълго обмисляно. Тя призна, че сурогатното майчинство е било най-добрият вариант за нея на този етап от живота й. Моделът изрази благодарността си към жената, която е износила децата й. Наоми Кембъл е икона в модната индустрия и вдъхновение за много жени по света.

Българско семейство успя да вземе бебето си от сурогатна майка в Украйна

Сега, като майка на две деца, тя продължава да демонстрира сила и решителност, успешно балансирайки кариерата си с майчинските си задължения.