Щастлива новина озари деня на почитатели на Наоми Кембъл - модел, постигнал през годините грандиозни успехи в своя професионален път. Наоми публикува снимка в Instagram, на която държи бебешки крачета. Разбира се, очарователната фотография е придружена от текст. Ах, какви думи само:

"Една красива малка благословия ме избра за нейна майка“. За мен е такава чест, че тази нежна душа е в живота ми. Няма думи, които да опишат безкрайната връзка, която сега споделям с теб, мой ангел. Няма по-велика любов от тази.“

Връщайки лентата назад, някъде из архивите, си припомняме, че Наоми никога не е криела факта, че иска да има деца, дори е намеквала, че би могла да вземе това важно решение и без партньор до себе си, макар за нея мъжката роля на бащата да е изключително важна. Също така е споделяла, че вярва в огромния напредък на медицината и знае за възможностите родителството да бъде отложено във времето. За нея възрастта е просто цифра.

Съвсем скоро „9 месеца“ създаде две тематични Фейсбук групи с цел да предоставя на членовете им проверена информация, ексклузивни срещи със специалисти, специални подаръци от партньори и разбира се, да им осигури уютно пространство за комуникация и взаимопомощ.

Ако желаете, можете да се присъедините към тях още сега:

Зачеване, бременност и раждане

Майките на „9 месеца“