Съвпадение или знак от съдбата получиха две жени на 23 август когато в болница "Селена" се родиха две поредни бебета с еднакви имена, чиито майки също носят едни и същи наименования.

Проверете: Кога е вашият термин

Точно в 10.21 часа се роди бебе Стефан на мама Петя Карова. Час по-късно - в 11.23 ч. дойде и Стефани на мама Петя Ангелова. Двете жени нямат нищо общо помежду си... освен собствените имена, датата и мястото на раждане и еднаквите имената на децата си, както и лекарят - Д-р Даниел Ставрев. Едната Петя е от Пловдив, а другата - от Хасково. И докато не им казахме за съвпадението, нямаха представа една за друга.

Прочетете още: Грижа за зъбите през 9-те месеца

Малкият Стефан е кръстен на дядото по бащина линия. А датата Петя избрала защото смятала, че е последният ден под знака на зодия лъв. По-късно разбрала, че всъщност е дева но терминът не позволил по-ранно раждане, и така датата останала 23 август.

Прочетете още: Лактозна непоносимост при бебетата

Стефани пък е кръстена на двете баби - Светлана и Снежана. А за съвпадението двете жени смятат, че тепърва ще се разбере дали съдбата има и следващи планове за двете деца. 

Източник: Фейсбук АГ Селена