Обмисляте да започнете лечение с донорски яйцеклетки, но искате да се уверите в качеството им? С Овобанк, първата банка за яйцеклетки в Европа, това е възможно. Мисията на Овобанк е да отговори на нарастващото търсене на яйцеклетки, като помага на клиниките да оптимизират лечението на безплодието на своите пациенти.

Процесът на витрификация на яйцеклетки в Овобанк се извършва от квалифициран персонал, специалисти, обучени в областта на криобиологията и асистираната репродукция. Благодарение на средствата и техниките за криоконсервация, използвани от Овобанк, и на строгия протокол за подбор на донори се постигат отлични резултати при лечението с донорски яйцеклетки. 

ПРЕДИМСТВА ПРИ ПРОЦЕДУРИ С ВИТРИФИЦИРАНИ ЯЙЦЕКЛЕТКИ: 

•    Голям избор на донори и фенотипове
Достъп до голям брой донори от различни националности и фенотипове. При същия процес с пресни яйцеклетки подборът обикновено се ограничава до броя на наличните в момента подходящи донори, което намалява разнообразието от донори на яйцеклетки.

•     Без списъци на чакащите
Овобанк разполага с голям резерв от донори, за да може бързо и ефикасно да намери този, който най-много прилича физически на пациентката, поради това няма списък на чакащите за започване на лечението.

•    Незабавност
Пациентката ще има незабавна готовност, което означава, че може да планира започването на лечението, когато пожелае и когато медицинското ръководство я посъветва. 

•    По-бърз процес 
Не е нужно пациентката да се синхронизира с донора, за да започне стимулация на яйчниците.  Яйцеклетките вече са витрифицирани и преди да бъдат оплодени и пренесени, трябва само да преминат през процес на девитрификация.

•    Гарантиран резултат
В Овобанк гарантираме, че донорите са подходящи и в добро здравословно състояние, чрез провеждане нa изчерпателни медицински, генетични и психологически изследвания, което гарантира, че яйцеклетките са с високо качество, за да се постигне висок процент на бременност.

КАК МОГА ДА ПОРЪЧАМ СВОЯТА ПАРТИДА ЯЙЦЕКЛЕТКИ?

Ако искате да научите как  да поръчате своята партида яйцеклетки и да проведете лечението в клиниката за асистирана репродукция във вашата страна/ град, можете да изберете една от следните възможности:

1.    Чрез сътрудничеща клиника на Овобанк.
Ако вашата клиника сътрудничи c Овобанк, поръчката и доставката ще бъдат много лесни. Трябва само да попълните няколко формуляра в клиниката и поръчката на партидата ще бъде обработена. Овобапк и вашата клиника за асистирана репродукция ще се погрижат за изпращането и получаването на вашата партида.Транспортът до клиниката на местоназначението ще бъде изцяло наблюдаван и контролиран от нашия екип.

2.    Чрез приложението Ovomatch
Състои се от безплатно изтегляне на Ovomatch - приложение за разпознаване на лица, с което можете да откриете донора, който физически най-много прилича на вас.  В този случай ще трябва да въведете данни и код, които вашият център за асистирана репродукция или един от нашите координатори ще  ви предостави. 

Ако имате някакви съмнения, не се притеснявайте. Попълнете формуляра по-долу и нашият екип от координатори ще ви обясни как работи Овобанк