Здравей, мила мамо. Днес реших да ти напиша писмо, защото имам много за разказване. Вече не съм само „точицата“, която видя на първата снимка от видеозона, оттогава се промених и придобих красив образ. Не мога да те излъжа – изглеждам чудесно. Може би съм взела най-добрите черти от теб и тати, но има време, щом се появя на белия свят, ще се уверите лично.

КАЛКУЛАТОР ЗА ТЕРМИНА

Знам, че често си мислиш как минава времето ми в твоето коремче – хич не е скучно, всеки ден се променям и тествам нови умения. Мечтая си да се гордееш с мен, защото знам за огромните усилия от твоя страна по отношение на това да ми дадеш отлични старт и грижа. Извинявай за дискомфорта, за гаденето, за болките в кръста и ниското кръвно, осъзнавам, че са по моя вина, а ти си прекрасна – всеки ден повтаряш колко ме обичаш.


Благодаря ти, че си подготвила утробата си за мен още преди да ме има и така до днес, продължавайки да приемаш витамини и минерали, ми помагаш да се развивам съвършено.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ КАНАЛА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Едно пиленце ми каза – доверила си се на хранителна добавка, предназначена за жени, планиращи бременност, вече бременни или кърмещи мамчета! Направила си мъдър избор с PreMama duo, защото ти (ми) осигурява нужните витамини, минерали и Омега-3 мастни киселини. Съдържа 30 таблетки + 30 капсули, като една таблетка съдържа 11 витамина и 10 минерала, а всяка капсула съдържа 445 мг Омега-3 мастни киселини. Предлага се в опаковка от 30 таблетки и 30 капсули, но ти това вече го знаеш!


Любопитна ли си да научиш повече за действието на различните съставки? 
Щрихирам накратко:
Витамин B9 (фолиева киселина): Фолиевата киселина предпазва от умора преди и след раждането, особено ако процесът е бил придружен от загуба на значително количество кръв. Любопитен факт е, че желязото и витамин В9 са тясносвързани. Този витамин подпомага усвояването на желязото от организма. Как ми влияе фолиевата киселина? Витамин В9 играе първостепенна роля в растежа и развитието преди всичко на нервната система. Той подпомага доброто затваряне на невралната тръба. Затова се препоръчва фолиева киселина да се взема преди зачеването – поне три месеца. Ти го направи и резултатите са налице.
Цинк: Елемент, необходим на всяка клетка на мама и бебе, включително и на нас двете. Спомага за баланса на кръвната захар, помага на женския организъм да продуцира правилно хормоните прогестерон и естроген. Според проучвания е възможно да има връзка между дефицитът на цинк и ниското тегло на бебето – засега нямаме такива проблеми.
Магнезий: Необходимостта от магнезий се увеличава през 9-те месеца и периода на кърмене. Магнезият се съдържа в малки количества в ядките, рибата и житните продукти, но чрез консумацията им не може да се преодолее неговият дефицит. Установено е, че ниското съдържание на магнезий в мускулните клетки на матката води до съкращението им и до хипертонус, това е опасно за матката – тя следва да бъде в покой. Нито аз, нито ти искаме ранни контракции и посещения в спешния кабинет на болницата, затова държим ситуацията под контрол.
Докозахексаеновата киселина (DHA): Препоръчва бременните жени и кърмещите майки да приемат не по-малко от 200 мг DHA дневно. DHA подпомага психомоторното развитие, намалява риска от поява на следродилна депресия, повишава енергията и благоприятства липсата на резки промени в настроението. Оказва влияние за развитието на мозъчната кора на бебето и очната ретина.
Желязо: Еритроцитите се произвеждат в костния мозък и имат живот приблизително четири месеца. За нормалното им образуване организмът се нуждае от желязо, витамин В12 и фолиева киселина. При дефицит или липса на един и повече от тези елементи се развива анемия. Едни от най-честите причини за появата на анемия при бременните са повишените нужди от желязо и витамини, чиито запаси в организма в този период намаляват и поради усвояването им от плода. Организмът на бъдещата майка трябва да увеличава продукцията на еритроцити. За своята дейност плодът и плацентата се нуждаят от желязо, което биха могли да получат единствено от майчиния организъм. А мама си го набавя от PreMama duo!
Витамин Д: Играе важна роля в процеса на клетъчен растеж и правилното усвояване на витамин B 12, не на последно място носи отговорност за абсорбацията на калции в червата. Оказва влияние върху функцията на имунната система и костната структура.
Мамо, подробна информация за ПреМама Дуо можеш да прочетеш ТУК >>>>
Ти и твоите приятелки, планиращи нов живот, бъдещи и настоящи мами, можете да закупите онлайн хранителната добавка ПреМама Дуо от:

Аптеки Remedium
Онлайн аптека АФИА
Аптеки Гален
Аптека Витания
Аптеки Прополис
Аптека Фрамар
Аптеки SOpharmacy