Ще се изненадате от броя на родителите, които смятат, че почивката с деца – първо – не е почивка, второ – е изключително предизвикателство, и – трето – настъпва момент на равносметка от типа ,,Не си заслужаваше да напускаме пределите на дома‘‘. Твърде много ,,не-та‘‘, изгубени моменти и неродени спомени бихме казали ние в отговор на всичко това. Ако искате да научите кое е идеалното място за почивка с деца, ще откриете отговора само няколко реда по-надолу.

Насочваме внимание към перлата в огърлицата на Средногорието – Хисаря, където се намира едно специално място – Минерален комплекс Terme di Hissar. Комплексът предлага разнообразие от удобства и активности, които ще направят престоя ви незабравим. Да, това включва и децата.

Ето защо да поставите Terme di Hissar на първо място в списъка с family friendly дестинации:

ВНИМАНИЕ! Топли детски басейни

И нека забавленията да започнат точно сега… Благодарение на два топли детски басейна, изцяло съобразени с най-малките гости, дълго ще разказвате на близки и приятели колко добре сте прекарали тази ваканция. Водата е ниско минерализирана и напълно подходяща за деца от 0 месеца. Плискане, плуване, шляпане – безкрайно забавление и добро настроение.

Детска пясъчна зона и въжен лифт

За малките приключенци е създадена специална детска пясъчна зона, оборудвана с 25-метров въжен лифт. Велика – в техните очи (и не само) атракция, която ще им подари радост, докато изследват чудесата наоколо и играят на чист въздух.

Релакс зона, солна стая и още…

Разбрахме, че за децата има пространство, забавления, съоръжения. Към тях нека добавим и солна стая за профилактика и справяне с редица състояния, включващи респираторни, кожни и нервни заболявания.

А какво за мама и тати? Две думи -- почивка и възстановяване. В комплекса, мили родители, ви очакват сауна, парна баня, топъл минерален басейн с температура на водата 35 С и външно джакузи.

Масажи - блаженство за всички сетива

Говорейки за почивка и наслада, няма как да пропуснем масажите, нали? Отпуснете се и се потопете в света на комплексната грижа, която ще тонизира организма, прогонвайки стреса и ще подобри циркулацията на кръвта в тялото.

Удобни шатри – стратегия за пълноценна почивка

За удобство на гостите са разположени шатри непосредствено до детските басейни. Те предоставят сянка и комфорт, така че родителите да могат да се отпуснат, същевременно наблюдавайки малчуганите, които се забавляват във водата.

Достатъчно пространство

Разположен на площ от над 20 декара, комплексът дава усещане за простор и свобода. Дори капацитетът за посетители да бъде достигнат, вие няма да почувствате никакъв дискомфорт. Ах, че хубаво, нали?

Става все по-хубаво, защото…

За любителите на къмпинг туризма комплексът предлага отлично оборудван къмпинг. Това е идеалното място за хората, предпочитащи да се свържат с природата, да бъдат по-близо до звездите и да подарят на децата си неповторима емоция.

Прясно приготвена храна, избор от свежи напитки

Знаем, че добрият вкус е свързан с цялостното преживяване, особено ако сме на почивка с деца. За щастие, заведенията в комплекса предлагат разнообразно меню и всеки от семейството ще открие по нещо любимо за себе си.

Черешката на… сладоледа

Не на последно място – комплексът има собствено производство на истинско Gelato. Само си представете – на една ръка от вас – автентичен италиански сладолед, сътворен от висококачествени съставки за безкомпромисен вкус.

Опция за семейни тържества и детски рождени дни

Предстои ви специален повод? Съчетайте бягството от ежедневието, като комбинирате почивката и забавлението. Любезните домакини и екип от професионалисти ще подготвят за вашето събитие специално меню, изпипвайки и най-дребните детайли, свързани с организацията. Не забравяйте да се обадите предварително за резервация, поне 5 дни преди важната дата.

А сега какво? Разкажете у дома за това откритие, изберете дати, запазете ги и… стягайте багажа!