Как да увеличим шанса за успешна бременност? Все повече двойки си задават този въпрос, дори да не са преживели спонтанен аборт или да нямат трудности със зачеването. Сякаш през последната година се научихме да обръщаме по-специално внимание на здравето, припомнихме си колко е важно да го ценим, да го пазим, да бъдем отговорни към себе си и другите хора. Тази отговорност, мили дами, със сигурност включва и създаването на нов живот. Здравето отвътре дава плодове наяве и те също са здрави.

Абонирайте се за YouTube канала на списание „9 месеца“, за да не пропуснете новите лекции

Щастливи сме, че по темата за успешни 9 месеца поговорихме със Станислава Льокок – репродуктивен натуропат, майка на две деца. Определяме я като човек, който се е отдал на мисията и каузата да помага на повече двойки с репродуктивни проблеми да сбъдват своята най-съкровена мечта - да имат дете. Станислава дава личен пример и вдъхновява чрез своята история, давайки кураж и сила, че въпреки възрастта мисията е възможна.

„Как да си помогнем сами?“, „Защо понякога ни се струва, че сме направили всичко, а всъщност няма резултати – къде бъркаме?“ На тези и други важни въпроси отговорихме в уеб предаването „Репродуктивно здраве и успешна бременност“ с гост Станислава Льокок.

Ако не сте гледали любопитната ни беседа, можете да го направите още сега: