О, да! Този проект е плод на огромно вдъхновение, безсънни нощи в обмяна на идеи и хиляди часове, прекарани в творчески разговори – целта е само една – да зарадваме бъдещите и настоящи мамчета на новородени бебета.

Приемаме всичко, което правим, с огромна отговорност и подхождаме с изключително уважение към потребностите на всяка жена и нейното дете.

За нас бе важно кутията на „9 месеца“ да е посветена на здравето, нежната и качествена грижа, да дарява внимание и да се превърне в любим аксесоар за дома, като място за всякакви съкровища. Разбира се, след като изпълни мисията си да донесе радост на своите притежатели.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ''9 МЕСЕЦА''ЗА САЙТ НА ГОДИНАТА В КАТЕГОРИЯ - МЕДИЕН САЙТ

Благодарим на партньорите, взели участие в кутията на „9 месеца“ за мама и бебе, ние имаме лично отношение към продуктите и искрено се гордеем, че успяхме да обединим качествата на всички тях в проекта.

Кога, как и какво ще се случи, за да бъде една от тези чудесни кутии във вашите ръце, ще научите от нашата Фейсбук страница. Бъдете нащрек, още утре – 18 октомври, започваме с първата голяма изненада.