Здравей, мило „9 месеца“ – позволявам се да се обърна така към екипа ви, защото ви чувствам близки, макар лично да не сме се виждали досега (дано се случи скоро, пожелавам си). На днешния хубав празник – Ден на българския лекар, аз бих искала да поднеса своето огромна БЛАГОДАРЯ към някои наистина ценни за мен специалисти.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ''9 МЕСЕЦА''ЗА САЙТ НА ГОДИНАТА В КАТЕГОРИЯ - МЕДИЕН САЙТ

Да, качественото здравеопазване не е безплатно, за съжаление, повечето възрастни хора не могат да си позволяват своевременно и оптимално лечение, защото нямат финансова възможност и това тъжно... Но поне, тук, в България, имаме бърз достъп до професионалисти, за разлика от други държави, в които нямаш възможност даже кръвни изследвания да си пуснеш и чакаш за преглед поне няколко месеца. Не всичко ни е идеално, но определено в нашата мила страна са останали достойни лекари, хора, човеци с главно „Ч“, заслужаващи не само отлично заплащане за своя труд, ниво на квалификация, но и уважение за добрия пример, който дават.

Започвам с адмирации към д-р Георги Стаменов – няма смисъл да ви го представям, нито на вас, нито на читателите. Перфекционист, учен на световно ниво, той е сред изключително ценните и смислени личности в България! Д-р Стаменов – благодаря ви, продължавайте да създавате история в медицината!

Продължавам с д-р Иван Димитров, акушер-гинеколог, има афинитет към оперативната гинекология и определено, макар млад специалист, притежава много достойнства и е спасил доста жени. Д-р Димитров – благодаря!

Няма как да пропусна д-р Мила Петрова, онколог – тя е надеждата, че има отлични специалисти, проявяващи емпатия и лично отношение. Благодаря, д-р Петрова!

Две чудни акушерки – Милена Трайкова и Александрина Нончева – мили дами, благодаря!

Проф. Дудов, специалист по медицинска онкология – търпелив, благ човек, с отношение на съпричастност и симпатия към пациента. Благодаря!

Проф. Гаврилов, мамолог – строг, но справедлив, голям специалист.

Опитвам  да се абстрахирам от лекарите, превърнали себе си в бизнесмени, вярвам, че има още много качествени и достойни специалисти в страната ни, които не съм и чувала дори. Дано сме здрави и да не се налага изобщо да имаме различни от профилактични прегледи! Грижете се за себе си, превенцията е много важна, хранете се с чиста храна, спортувайте, не пушете и винаги - профилактика!

Успех на вас, "9 месеца, на всички ваши последователи - също!