Скъпи родители, знаете, ..9 месеца'' смята семейството за висша ценност и вече 28 години подкрепя майките и татковците по пътя, свързан планирането, бременността и отглеждането на децата. Затова приехме поканата да бъдем медиен партньор на една полезна инициатива, поредица от събития под надслов ,,Срещи за семейството''. Първата среща, на която се надяваме да има много посетители, ще бъде с участието на гост-говорител Йоанна Лечева, комуникационен експерт към Медицински център "Д-р Калчев".

КЪМ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

Организаторите канят всички, които желаят да научат повече за зачеването и развитието на бебето през първите месеци на бременността, но също така и за страховете, предизвикателствата и решенията, пред които се изправят бременните жени и семействата им в този толкова важен период в техния живот.

ЗА ЛЕКТОРА

"Казвам се Йоанна Лечева и съм майка на три деца. За първи път станах родител едва на 19-годишна възраст и се сблъсках с трудностите на младите родители в България. Преминахме през много тежки моменти, но останахме заедно и успяхме да създадем едно силно и сплотено семейство. В днешно време съм част от екипа на МЦ "Д-р Калчев" като популяризирам дейността на центъра, който е обединил усилията си в една кауза - да сбъдва мечтата на семействата за своя рожба. Ежедневно срещаме десетки истории на млади двойки, които минават през репродуктивните неуспехи и тежестта на това бреме. Работим в екип за разрешаването на казусите им и за всеки успех ние лично празнуваме! Раждането на нов живот и даването на любов още от утробата е най-великото чудо на света."

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Присъствието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на:

https://forms.gle/maCMMdFSU2c1fjZn7

Местата са ограничени и налични по реда на регистрация!

СЛЕД ПРЕЗЕНТАЦИОННАТА ЧАСТ

След лекцията ще има достатъчно време за въпроси и отговори. А във втория час почерпка и свободни разговори между присъстващите.

ОРГАНИЗАТОРИ

Събитието "Срещи за Семейството" се организира от Национална асоциация "Поход за Семейството" (www.family.bg), като през февруари 2024 г. е в партньорство с Медицински център Д-р Калчев (doctorkalchev.bg) и медийната подкрепа на Списание "9 месеца".

ДАТА, ВРЕМЕ И МЯСТО

Дата и време: 22 февруари 2024 г., 19:00 до 21:00 ч.

Място: Конферентна зала на Хотел Сити Авеню - София.

Адрес: град София, ул. „Осогово“ 49

Вход: Свободен, но със задължителна предварителна регистрация на: https://forms.gle/maCMMdFSU2c1fjZn7

ДАРЕНИЯ

Ако желаете да подкрепяте финансово това и други събития организирани от "Поход за Семейството", можете да го направите по някой от начините посочени в сайта на сдружението.