Само за три месеца, от септември до днес, в подкрепа на слънчевата Мария Атанасова от Поморие бяха събрани 145 714,43 лв. Младото 14-годишно момиче страда от рядко заболяване – понтинен глиом (мозъчен тумор) и се нуждае от скъпоструващо лечение. Мими и близките ѝ изказват огромна благодарност към всички училища, детски градини, институции и фирми, организирали редица кампании в нейна полза, както и към всички мили хора, отделили от собствения си бюджет, за да подпомогнат лечението.

Ема - дълго чакана и родена след спешно секцио заради прееклампсия

Утре /01.12.2023 г./ предстои да бъде направен нов ядрено-магнитен резонанс, с който да се установи какво е състоянието на детето след няколкомесечното експериментално лечение. Докторите дават надежда, че при продължителен прием на предписаните медикаменти опасното образувание може да бъде преборено и стопено.

9 игри за пълноценно детско развитие

Половината от събраната сума вече е изразходвана за тези три месеца, но лечението трябва да продължи поне една година, за да има положителен ефект. Ето защо кампанията в подкрепа на Мария продължава!

Имена със значение Божи дар

С дълбока признателност и надежда, молим всеки, който има възможност, да отдели дори и съвсем малка сума от личния си бюджет, за да спомогне за едно добро дело – Мария да оздравее, да има слънчева младост и отново да се развива в изкуството и спорта успешно.

14-годишният Хеман създаде сапун, който помага за лечение на рак на кожата 

Банка: Уникредит Булбанк
Титуляр: Диляна Николова (майка)
Основание: Дарение за Мария
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG17UNCR70001525440000

Източник и снимка: Официален сайт на Община Поморие