Здравейте пиша ви във връзка, че на 30.08.2020 се роди нашият син Михаил в с размери 740 г и 32 см в 24 г.с. Утре малкият става на една годинка и искаме да изкажем благодарност към екипа на неонтологичното отделение на АГ Селена, както и да дадем кураж на всички семейства минаващия по този път.

Прочетете още: Моето 700-грамово чудо

И ето как започна нашата история, точно преди една година…
Така желан и чакан момент за една жена е да види „двете чертички”, да чуе как бие сърчицето на детото ѝ, да прегърне и целуне рожбата си за първи път… Е, при нас не стана точно така.

Прочетете още:  Една майка споделя - близнаци = чудеса

Нашата малка точица избърза да се появи едва в 24-а гестационна седмица с невероятните размери от тегло 740 гр и височина 32 см.
На днешния ден – 30.08.2020 година, в 21:52 ч. се появи Михаил, появи се като гръм от ясно небе. Престоят му в неонтанологията беше 113 дни. Благодарение на целия екип на неонтологичното отделение и д-р Нещерова, нашият малък ГЕРОЙ оцеля. Казват, че Господ ни изпраща изпитания, за да ни направи по-силни. Да,благодарение на волята за живот, борбата, силата, смелостта, добротата, любовта, професионализма на лекарите, семейството и приятелите ни – МИХАИЛ Е ТУК С НАС!


Днес празнуваме Първия Рожден Ден на Михаил. Гордеем се, че избра нас за свои родители, не можем да опишем с думи чувствата и емоциите, които изпитвахме на днешния ден преди една година, нито днес, единствено БЛАГОДАРИМ, че той е жив и здрав!

Чудото на вярата - да се пребориш с прееклампсията

Ние, като родители, ще дадем най-доброто от себе си, за да те направим един достоен и уважаващ другите човек, мило дете.
С историята си искаме да дадем кураж на всички семейства, изпаднали в подобна ситуация. Желаем да им дадем вяра, че всяко едно малко човече има неверотно желание за живот, просто трябва някой да го обича и да повярва в него.
Бъдете здрави, човечни и добри! Дарявайте любов!

Ивелина Дочева